İnstagram Son Görülmeyi Nasıl Kapatırım?

0
57
Okuma

En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından biri olan İnstagram uygulaması son görülme uygulaması kapatılması hakkında sizlere gerekli bilgileri sunalım. Uygulama üzerinden görüldü özelliğini kullanıcıların hizmetine sunan İnstagram sosyal medya sitesi, bu özelliği İOS ve Android cihazı kullanıcılarının hizmetine sundu. Bu sayede kullanıcılar en son girdiği sürümlerde mesaj uygulamasını kullanması ve instagram sistemini en son aktif ettiği takdirde, sistemde mesaj ekranı ekranda belirmektedir.

Kullanıcılar İnstagram sisteminde son görülmeyi kapatmayı tercih ettiğinde ise, ilk olarak sistemde yer alan ”profil” kısmına giriş yaparak buradan ”ayarlar” sekmesine dokunması ve hemen akabinde ise, aktivite durumunu göster sekmesini pasif duruma dönüştürdüğü takdirde diğer kullanıcıların en son instagram nereden girdiği görmesi söz konusu olamamakta veya o alan içerisinde kullanıcının sistemde çevrimiçi olduğunu kesinlikle görememektedir. Ancak, burada şu önemli ayrıntıyı da belirtmekte fayda görmekteyiz ki, kullanıcıların İnstagram sisteminde son görülmeyi tercih etme durumunda, aynı şekilde diğer kullanıcıların da son sistemde son görülme sürecini görmesi söz konusu olamamaktadır.

Bu bakımdan İnstagram uygulaması son görülmeyi kapatmak isteyen kullanıcıların bu durumu da peşinen kabul etmiş sayıldığını belirtmemizde fayda bulunmaktadır. Yukarıda da görüldüğü üzere birkaç basit adımlar sayesinde kullanıcılar İnstagram uygulamasında son görülme özelliği tercihi doğrultusunda pratik bir şekilde pasif durumuna dönüştürebilmektedirler. İnstagramda son görülme uygulamasının kapatılmasında zorluk çekilmesi durumunda konu hakkında bilgisi bulunan diğer İnstagram kullanıcılarından teknik destek alınmalıdır.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here